Facebook Tunniplaan Toidumenüü Stuudium Outlook Siseveeb Õppematerjalid Opiq Moodle Sisene

Spordinädal Räpina Ühisgümnaasiumis

9. oktoober 2024 | Autor: Jaanus Meitus

Spordinädala üritused Räpina Ühisgümnaasiumis

 

Spordinädal on üleeuroopaline liikumiskampaania, mille eesmärk on tõmmata suuremat tähelepanu kehalisele aktiivsusele ja tervislikele eluviisidele.

 

Spordinädal toimub igal aastal 23.–30. septembrini ja on mõeldud kõigile, olenemata vanusest, taustast või füüsilistest võimetest.

 

Heategevuslik teatejooks

 

Heategevuslik teatejooks toimus 23. septembril kooli staadionil. Osales 21 kaheksaliikmelist gruppi 1.–12. klassini. Osalesid ka meie aktiivsed õpetajad.

 

 

 

 

 

Kergejõustikupäev

 

25. septembril toimus kergejõustiku neljavõistlus. Hommikul kell 8.00 alustasid staadionil 1.–6. klassi õpilased, kes võistlesid 60 m jooksus, palliviskes, kaugushüppes ja 300 m jooksus. Kell 12.00 tulid staadionile 7.–11. klassi õpilased. Vanemad õpilased võistlesid 60 m jooksus, kaugushüppes, kuulitõukes ja 300 m jooksus.

 

Vanuseklasside parimad:
1.–3. klassist Siret Salla ja Kaspar Dööring;
4.–6. klassist Kärt Eliise Sing ja Marko Heering;
7.–9. klassist Laura Heering ja Henri Tolmusk;
10.–11. klassist Keidi Käär ja Tanel Otsing.

 

 

46. sügisteatejooks

 

Räpinas on üks sporditraditsioon, mis on alguse saanud peaaegu pool sajandit tagasi ja on jätkuvalt väga populaarne ning ei kavatse kunagi lõppeda.

 

26. septembril kogunesid 21 võistkonda 168 jooksja ja arvuka pealtvaatajaskonnaga 46. sügisteatejooksule. Teatejooks on tänaseks saanud väga paljude räpinlaste jaoks ilusaks iga-aastaseks traditsiooniks.

 

Suur tänu kõikidele osavõtjatele.